torsdag 10 juli 2008

Girls and the city

Vi var och såg Narnia, prins Caspian. Det är något särskilt med sommarkvällar i stan. Trots det åker barnen och jag nu ut på landet några dagar! We went to see Narnia, prince Caspian. There's something special about summerevenings in city, In spite of that, the kids and I are going to the countryside for a couple of days!

7 kommentarer:

Eleanor sa...

Oh Anna, thank you so much for sharing this fabulous photo with us. Huge thanks to your three beauties for allowing you as well!

Isn't life wonderful!!

bluemountainsmary sa...

It is lovely to see all you girls together.

Enjoy your break in the countryside!

I wish I could grow wings and fly over to join you!

Paige sa...

Have a great time!

bluemountainsmary sa...

PS - have just sent you a knitting pattern I thought you might like...

Knitsonya sa...

You all look so lovely! Have a wonderful time, city, country, I'm sure you have fun wherever you go. You bring the fun Anna!

Jeanette sa...

Ja summer in the city är verkligen något speciellt. Sorlet som stiger från Lilla Torg och Möllan, musik i solnedgången i Västra hamnen....mmmmmm mysigt! Säger jag som sitter på landet och skriver detta :-)

Härliga bilder från sonens skapande och tapetbestyren. Håller med dig när det gäller tapet kontra färg. Man ändrar ju så mycket snabbare med lite färg...fast själv går jag och grunnar på om jag ska skaffa en fondtapet i köket. Lagom till det är helt ute...

Njut av sol, sommar och dina tjejer!
Jeanette

PS Loppis i Hammenhög imorgon :-)

Jeanette sa...

Hej igen!
Igår besökte vi Glimmingehus. Det hör sommaren till och dessutom ville jag kolla in en fotoutställning där med bilder av Kim Stenlund. Nåväl. När vi var där besökte jag deras shop och såg helt underbara skånska spede tröjor. Tyvärr var man tvungen att köpa ett helt kit med både mönster och garn till ett pris av 650 kr. Urk! Viss skillnad mot en påse garn för 25 kr på Myrorna. Men jag VILL verkligen sticka en skånsk spede tröja och jag letade på google efter mönster men ack intet! Mina tankar gick genast till dig som den coola stickfantast du är. Du har väl möjligen inget mönster eller vet var man kan få tag på ett? För garn har jag redan.

Kram
Jeanette